Там можна знайти себе . . .

Де можна відпочити дешево? Де можна розслабитись? Як провести відпустку чи взагалі змінити своє життя? Ось хороші місця, щоб відшукати себе у хаосі сучасності.


Балі
Хороша кімната стартує від $50 в місяць. Їжа на вулиці коштує $1 за обід/вечерю (суп з лапшою, м'ясними кульками і плюс сік чи рис з різними добавками). Також, є дуже багато ресторанів, дуже шикарних і простіших, але ціна, звичайно, там вища на обіди і вечері. Довкола багато пралень. Там за копійчану ціну вам все виперуть і випрасують.
Інтернет можна отримати виділений вам особисто, GPRS з мобільного коштує $22.5 за гігабайт. Достатньо повільний, але терпимо.
Віза на 2 місяці коштує в посольстві $50, потім кожен місяць ви продовжуєте її. Це коштуватиме $35-$50,все залежить від місця отримання візи. І так продовжуєте до піврічного терміну. Далі ви мусите виїхати з країни по нову візу.
Якщо у вас є хороший дохід, то можете орендувати цілий будинок. В Балі усі будинки мають прекрасний дизайн і обставлені гарними меблями.
Оренда мотоциклу коштує $50 в місяць, про машину не знаю, приблизно, від $100 в місяць.
В Балі можна вивчати танці, джиуджитсу, капоейру і, звичайно, займатись серфінгом.
В Балі найкраще поєднання ціни і комфорту.


Тайланд
В Тайланді найкраще орендувати багатоквартирне кондо. В Паттайї від $120 до $250 в місяць ви отримаєте окрему кухню, балкон і загальний басейн. В Бангкоці за такі гроші басейну не буде, самі будинки дорожчі. Один триповерховий таунхаус з 5 чи 6 кімнатами, 10 хвилин пішки від узбережжя, коштує $600.
Майже всюди є вайфай, безлімітку можна отримати за $15 в місяць. Також, можна провести і виділений інтернет.
Їжа на вулиці коштує $1-$2 за хороший обід/вечерю (папайя салат, рис, щось на грилі, китайські пельмені, суп з рибними кульками).
Візу видадуть на два тижні при в'їзді в країну за $30, потім продовжуєте.
Вивчати можна тайський масаж і йогу.

Індія
Туристична віза на пів року коштує $50. Потім треба виїхати в Непал, Шрі Ланку чи Тайланд за новою.
Необмежений GPRS інтернет коштує $20, покриття по всій країні. Хоча часом може перестати працювати ваш номер, тому краще організувати собі окремий виділений інтернет.
Всюди в Індії можна вивчати музику, йогу, індійські танці, тай-чі, тібетську мову чи хінді.
В Індії прийнято їздити на велосипеді, на машинах не бачили нікого. Можна купити велосипед, а перед від'їздом продати.









Варкала
Прекрасний індійський пляж. Дуже гарні ресторани на краю скали, з видом на море. Поїсти коштує $2-$4 за обід/вечерю, але посидіти у такому місці просто кайф.
Кімнату з кухнею і біля берега можна знайти за $150 в місяць. Є ще homestay (AsinMomo), тут можна домовитись про фулл боард з неймовірно смачною керальскою їжею і кардамоновим чаєм за $7-8 в день. Та й інтернет тут є виділений для вас.
Медитутвати у цих місцях так само добре як і в горах.


Непал
Непал - найкраще місце з повним злиттям життя побутового із практикою медитації. Лами і буддійські коледжі доступні усім бажаючим. На ступі Боуда - прекрасному буддійському поселені – весь поверх будинку можна орендувати за $50. В Катманду можна знайти повністю умебльовані будинки від $200. В монастирях можна орендувати кімнату фулл боард за $100 в місяць, медитувати і працювати в тиші і красі від ранку до вечора.
$3 за вечерю у європейському стилі. Інтернет є у кафе, ресторанах.
Віза видається по приїзді. Продовжити її на 155 днів коштує $30.

Отже, відпочити можна дешево і чудово. І не вірте тим, хто доводить, що це неможливо.

0 коментарі:

Дописати коментар