Безкоштовні курси іспанської мови у Барселоні ! ! !


Хочете вивчити іспанську (catalan чи castellano)? Що? Та ще й безкоштовно? Та нема проблем ! Тут напишу про безплатні курси іспанської мови для вас. Зразу скажу, що відмінність між платними і безплатними курсами є. На безкоштовних навчитеся більше розмовної мови, а на платних буде конкретна граматика. Але, нащо та поглиблена граматика для туриста, який просто хоче зрозуміти людей на вулиці чи пісню, спитати важливу інформацію чи просто признатись у коханні на іспанській мові ))
На безплатних курсах платити будете тільки за папір і олівці - 10-25 євро за 3 місяці, книги дадуть вам у користування, купувати не потрібно.
  Журналіст Youngsoul навчався у школі MigraStudium. Клацніть на назву і перейдете на сайт школи. На карті видно місце знаходження будівлі. При вступі вас поділять на 4 групи (здасте маленький тест). 1-й рівень найлегший, 4-й найважчий. Уроки проводяться у вигляді діалогів. Натиск іде на спілкування. Заняття проходять три рази в тиждень, можна вибрати ранкову групу, обідню чи вечірню,  урок триває 1годину 15 хвилин. Через 3 місяці вам видадуть сертифікат. Потім можете перейти на вищий рівень або ж вчитись на тому ж далі. Всі вчителі школи волонтери. Також ви будете їздити на екскурсії, в музеї, бібліотеки, кожну 2-у і 4-у неділю місяця проходять тематичні зустрічі, де ви дивитиметесь кіно на іспанській мові і дискутуватимете. Також у цій школі є ще кулінарні курси, курси інформатики, першої допомоги і курси електриків.
Під ці курси навчальні чи студентські візи не роблять.
Записатися можуть тільки ті, хто живе у Барселоні, Іспанія. З інших країн запис не проводиться.

Майже в кожному райончику є свої безкоштовні школи. Ось список деяких з них.

P. S. Всі посилання вказані тут активні, просто клацніть по адресі школи.
CNL (Consorci per la normalitzacio linguista) de Barcelona
ACESOP 
C/ del Carme 34, princ. 1ª 08001 Barcelona
APIP
Associacio socioculural Ibn Batuta 
C\ Sant Pau, 82, Barcelona

CARISAS

FUNDACIO MIGRA STIDIUM 
C\Palau, 3, 2pis
http://www.migrastudium.org/

0 коментарі:

Дописати коментар