Венеція - чудове місто! Яка ж вона, ця італійська крихітка?

  
  Сьогодні Венеція!!! 

Ось зовсім недавно, а точніше минулого вівторка, двоє наших агентів) повернулись із  Італії, де відвідали Венецію.
Тут вони самі написали відгук про свою подорож. Ми не рекламуємо агентств, готелів чи транспортних компаній, а представляємо аналіз цих сервісів адекватно і незалежно.
 Сказати чесно, Італія - чудова країна. Столиця - місто неймовірної краси, хоча про Рим ми поговоримо пізніше.

Венецію ще називають малою Італією бо це щось зовсім інше, це не Рим і не Мілан.

Спочатку про хороше)).
 Венеція як місто для туристів - цікава. Канали між будинками, поліція, котра гасає по воді, а не по суші, старі-старезні будинки ззовні і неймовірний шик всередині - ось вам Венеція. Вона має свою атмосферу, свій дух, який треба обов'язково відчути.

Але) Негативом є море сміття у воді. Купи папірців, пляшок і пакетів валяються під ногами і ніхто не прибирає їх. Всі ресторани на дворі і їсти треба на вулиці за столиком, що вже незручно. Це тому, що вулиці, навіть вночі, дуже переповнені людьми. Уявіть, ви їсте за столиком серед пилюки і людей, котрі прямо таки перелазять через вас. Це було щось! ))

Їли ми там тільки піцу. Були ресторанчики з морепродуктами, але виглядали вони якось сумнівно. Навіть мій чоловік, людина рискова, не став там їсти))

 Далі аромати Венеції! Вночі відкрили вікно в номері, то запах вдарив такий, що мій чоловік прокинувся і побіг задраювати ставні і шибки. Хоча, запах находить моментами, мабуть з відпливом і припливом води у каналах.
Хоча, готель був просто шикарним, звичайно усі капризи там за ваші гроші виконають!!! Усі готелі там хороші, тому і не вказуємо нашого ( щоб не казали, що то якась реклама)).

Отже, у Венецію найкраще їхати на 1 день без ночівлі. І дешево і без неприємних ароматів.

Та й що там робити більше часу?

0 коментарі:

Дописати коментар