Поїзд в Туреччині


купе турецкого поездаЯ був у Туреччині і мене дуже цікавила тема потягів у цій країні. Знаєте, приємно було знайти ось такий матеріал по цьому питанні. Я був вражений.  Турецький потяг  - велика річ. В попередній статті Сонячна Туреччина ми писали про Туреччину, будучи під враженням від курорту. А тут самостійна подорож по цій країні потягом. В Туреччину українцям не треба візи. Тому спішіть спробувати.


     В кожному купе є умивальник. Тут і гаряча вода і холодна, чого, часто, в наших квартирах нема днями. Також, знайдете де викинути сміття, маєте велике дзеркало.
В кожному купе є маленький холодильник з водою, соком, печивом і шоколадом для кожного пасажира  купе. За це ви не платите, бо все включено у вартість білету.
холодильник в турецком поезде В купе є кондиціонер. Працює він навіть коли потяг стоїть на станції. Також, є розетка, тож можна підзарядити електроніку.   Ще вам дадуть зручні тапки, щоб ходити в поїзді. 
Купе зручні і великі, призначені для двох людей.
Щоб зробити ліжко, ви просто опускаєте спинку на сидіння і все.
кровать в турецком поезде
А верхнє ліжко опустить сам провідник, ще й постіль заправить.
верхняя полка турецкий поезд

проводник турецкий поезд
Весь час працює туалет, навіть на станціях ніхто не закриває його. Там і папір, і серветки, і мило. В додаток до всього, у вагоні є душ, чистий, зручний.
В потязі є хороший вагон-ресторан. Ціни тут звичні для Туреччини, нічим не відрізняються від цін у кафе. Та й їжа тут непогана.
вагон ресторан в турецком кафе
В купе вікна щільно закриваються шторами. Навіть вдень можна добре виспатись. Отже, рекомендуємо турецькі потяги!!!

Інформація доповнена та перероблена. Базовою була стаття з блогу http://4vtae.ru/poezda-v-turcii/

0 коментарі:

Дописати коментар