Сонячна Туреччина

Цього літа у серпні наші журналісти вирішили перевірити курорти Туреччини. Побували вони у готелі Intersport 3*. Сказати чесно, конкретно цей готель не заслуговує навіть на одну зірку. Так там є басейн на дворі, є ліфт. Але це все нівелюється комфортом і ставленням.
Спочатку про персонал. Всі без винятку не мають форми. Ходять хто в чому, не прасують одяг, не перуть, про що свідчить запах і плями. Хамовите відношення до мешканців готелю просто шокує. Як директор готелю допускає відкритий зйом наших дівчат на його очах та ще й погрози у адресу хлопців, мол це не ваші дівки. Далі їжа. Продукти гнилуваті, з характерним запахом, посуд митий одним пальцем певно. Весь брудний. Приміщення їдальні брудне, столики у смітті, запах жахливий.
Їжі на всіх не вистарчало. Наші журналісти їли тільки джем і хліб.
 Масажисти у готелі - наглі пікапери. Їх масаж нічого не вартий і баня у готелі справжній відстій. НЕ рекомендуємо йти туди.
Половина фото в інтернеті НЕ справжні. Нема там пірсу (пірс є від 5* готелю, куди не пускають жителів інших готелів). А діджей на пляжі молов такі дурниці, що вуха боліли. Берегова лінія крихітна, 30 метрів. Всі лежаки подерті.
Скажемо так: краще обходьте цей готель десятою дорогою. Краще вже прискладати більше грошей і у 5* чкурнути. Хоч насолоду отримаєте ! ! ! Фото, які ми виклали тут, правдиві. А більше і не було що фотографувати у тому готелі.
Ось фото з аварійного виходу даного готелю. Зразу помітно рівень керівників.

0 коментарі:

Дописати коментар